Apie renginį

Sveiko maisto gamybos kursai

Sveiko maisto gamybos kursaiPraktinius mokymus - sveiko maisto gamybos kursus rengia Augueko namų virtuvė "Taikus skonis". 

Kodėl skonis taikus?

Taikus skonis“ – tai Augueko namų prekės ženklas, siūlantis iš kokybiškų ir atrinktų produktų su meile gaminamų vegetarinių patiekalų įvairovę. Mes siūuome ragauti ir atrasti vegetariškos virtuvės valgių taikų skonį. Šioje virtuvėje naudojami prieskoniai valgiams suteikia ne tik įvairiausių skonių, bet ir veikia mūsų mintis bei sveikatą. „Taikus skonis“ siūlo dar daugiau - visą namų vaistinėlę iš prieskonių. Ne tik profilaktiškai, bet ir pasirodžius pirmiems ligos simptomams verta atkreipti dėmesį į tai, kokius produktus valgome, o prieskoniai suteikia jiems ypatingos galios.

Taikus skonis“ todėl, kad visi patiekalai gaminami iš produktų, kruopščiai atrinktų nekenkiant aplinkos bei vidinei žmogaus ekologijai. Juos patys atsivežame iš Lietuvos ūkininkų, kurių didžioji dalis puoselėja ekologinius ūkius, o kiti verčiasi gamtine žemdirbyste. Gamindami vegetariškus patiekalus nenaudojame mėsos, žuvies, jūros gėrybių, kiaušinių, svogūnų, česnakų, grybų, mielių. Kodėl? Mūsų straipsniuose, seminaruose ir mokymuose vegetarinės virtuvės specialistai, sveikatos mokytojai atsakys ir pamokys, kokią įtaką kiekvienas minėtas produktas daro mūsų sveikatai, net emocijoms ar charakterio būdui. „Taikus skonis“ tik dar kartą patvirtina seną išmintį: esame tai, ką valgome. Ir mes užtikriname didžiulę įvairovę! Sotūs įvairiaspalviai daržovių, saldaus pieno sūrio ar avinžirnių troškiniai, maistingos ir gardžios spurgos iš daržovių, daigintų grūdų kotletukai, salotos, avižų pienas, tik ką pagaminti koldūnai, makaronai ne iš baltų miltų ir be jokių priedų, naminiai ledai, chalvos, javinukai, gardžiausi pyragai ir tortai be jokių emulsiklių, pagardintojų ar skonio stipriklių. Tai tik maža dalelė mūsų valgiaraščio patiekalų.

Tikime, kad su meile kuriami, profesionaliai gaminami gardūs „Taikaus skonio“ valgiai tiems, kurie jau yra atradę vegetarinę virtuvę, leis ją paįvairinti, o tiems, kurie neragavę, įvertinti jos įvairovę ir naudą. Tereikia tik paragauti...