Apie renginį

Sveiko maisto gamyba: Šv. Velykų valgiai

Sveiko maisto gamyba: Šv. Velykų valgiai"Žolinčių akademijos" prezidentė Danutė Kunčienė dažna viešnia Augueko namuose, ypač keičiantis metų laikams. Lietuvoje ji bene stipriausia rėtos rato valgių, papročių, žolynų, gamtos gėrybių ir sveikos gyvensenos specialistė. Ji moko, kaip ant kasdienio stalo patiekti sėklas, šaknis, žieves, pumpurus, - visa, ką gamta kiekvienu metų laiku dovanoja mūsų stiprybei ir sveikatai. 

Balandžio 14 d. 16 val. D. Kunčienė Augueko namuose pristatys velykinio laiko valgius ir papročius. "Šv. Velykų stalas - tai ne tik išmarginti kiaušiniai!" - sako Danutė. Gaminsime, ragausime ir semsimės pavasariškų valgių žinių. 

Registruotis kviečiame el. paštu irma@duzginelis.lt iki balandžio 11 d., mat vietų skaičius ribotas. Kaina - 30 Lt.